..Про життя../..О жизни..

Объявление

Привітаємо нових учасників!!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » ..Про життя../..О жизни.. » Міські новини/Городские новости » Вася Бурий – вкекався прямо на посту!

Вася Бурий – вкекався прямо на посту!

Сообщений 1 страница 20 из 20

1

14 січня о 12.00 відомий в нашому регіоні інспектор ВДАІ Василь БУРИЙ, перебуваючи не на своєму посту!, як завжди (ходять чутки, що він найбільший даішний мент – хабарник) намагався здерти хабара в розмірі 800 грн., за порушення правил руху….

Боже як би він знав, що з ним буде….

Хлопі, яких зупинив Вася, виявились непрості і з зв’язками, вони одразу підключили СБУ, кагебісти заслали свою людину до Бурого з міченими грошима….

Далі все розвивалось як в кіно...

Підісланий Чоловік вручив гроші інспектору, тут же підбігли кагебісти і пов’язали бідного Васю, який наробив повні штани, від цього смороду йому і дружині стало погано, прийшлось визвати швидку.

Проте лікарі цього кабана (150 кг.) не змогли витягнути з Джипу, і прийшлось надавати сімейній парочці допомогу прямо в машині….

Цікаво як такий кабаняра – здавав фізпідготовку?????

На допомогу ментові-татові поспішив синок, який зумів обхитрити кагебістів і забрати мічені гроші з просмердженого автомобіля. Напевне у Бурого знайомі і в СБУ є. (підказка кагебістам – шукайте гроші по запаху!)

Зараз Бурий відмивається від гамна в лікарні… (напевне порвалось очко)…. А його знайомі з прокуратури та СБУ б’ють у всі коло кола щоб очистити свого кореша….

http://www.youtube.com/watch?v=x1m73SQ4OjA

0

2

надо где-то видео найти)

0

3

http://www.youtube.com/watch?v=x1m73SQ4OjA

0

4

о!сенк ;)

0

5

Звертайся :stupor:

0

6

БуРиЙ-сМєЛиЙ пАрНіШгА)))

0

7

Согласен

0

8

Його вже бачили на посту :angry: !!!!!

0

9

Хаха,значить повні кишені набив   :flag:

0

10

Samon написал(а):

Хаха,значить повні кишені набив

Шо ти так погано думайш про наше ДАІ, вони солідні люди і гроші складають у гаманець!!))

0

11

А,ну звичайно,вибачте!

+1

12

:rofl: Василь БУРИЙ володіє вуличною магією)))))))))))))))

0

13

Ага, в нього навіть чарівна паличка є - смугаста!!! :rofl:

0

14

пінгвін з палицею))))))))смугаста?(частина зебри)

0

15

пінгвін з палицею))))))))смугаста?(частина зебри)

:D в гаїшників свої палички))))

Отредактировано Виэлина (2009-02-24 21:40:22)

0

16

ну я не знаю чим вони там махають на посту, але то точно не частина зебри)))) в зебри нема таких частин))

0

17

Axel_Green написал(а):

в зебри нема таких частин

ну...ти зоолог)

0

18

та ні)) хи-хи)
просто біологію добре вчив)))

0

19

ЗНАЮ-ЗНАЮ я твою біологію)

0

20

ну а шо????)))))
звичайна біологія, це ж не фізика!!)))

0

Вы здесь » ..Про життя../..О жизни.. » Міські новини/Городские новости » Вася Бурий – вкекався прямо на посту!